Stále přemýšlíte, čím udělat radost svým nejbližším? Zkuste dárkové poukazy do našeho salonu! Chcete poslat emailem elektronický dárkový poukaz, třeba i na poslední chvíli do 23.12., nebo raději si vyzvednete fyzický, na tvrdém papíře a v okrasné obálce, na našem salonu? Je to jen na Vás. Na výběr máte poukazy v nominálních hodnotách 500 Kč, 1.000 Kč a 2.000 Kč a nebo bez částky. Na poukaz Vám můžeme dopsat jméno obdarovaného, a to jak do elektronické verze, tak ručně do té papírové. 

A pro koho vlastně poukaz je? Pro všechny!

ŽENY

Darujte poukaz ženě, ta si vybere z pestré nabídky služeb našeho salonu, jako jsou například manikúra pro krásné zdravé nehty, nebo odstranění celulitidy na nohou pomocí maderoterapie či splněný sen o krásném obočí a řasách pomocí laminace obočí a lash liftingu. A taková relaxační masáž nebo dokonce rituál bude balzámem pro tělo nejen po vánočních svátcích!

MUŽI

I muži si najdou své v našem salonu. Například s wellness pedikúrou nešlápnete vedle, péče o nohy a uvolnění pak dostávají jiný rozměr. Pro muže, kteří neignorují svoji pleť, máme připravenou kosmetiku pro muže. A stejně tak jakákoli masáž z naší nabídky jistě potěší. 

MLADÉ DÍVKY

Speciálně pro mladé dospívající dívky máme připravené kosmetické ošetření včetně školení, jak by se mladá žena měla začít starat o svou pleť a to zejména od kvalitního čištění. Proto doporučujeme minimálně úvodní kosmetickou péči pro mladé.